Επαγγελματική εξέλιξη των Αεροσυνοδών – Ιπτάμενων Φροντιστών

Αναρωτιέσαι τι προοπτικές καριέρας θα έχεις μετά την πρόσληψη σου σε μια αεροπορική εταιρία!!! Παρακάτω θα δεις όλες τις πληροφορίες για την επαγγελματική σου εξέλιξη.

Η επαγγελματική  εξέλιξη και προαγωγή του πληρώματος καμπίνας βασίζεται στην εμπειρία και φυσικά στις επιδόσεις του. Η επαγγελματική συμπεριφορά, η τυπικότητα και η διάθεση για εξυπηρέτηση αναγνωρίζεται τόσο από τους προϊσταμένους σου αλλά και από τους ίδιους τους επιβάτες.  Εφόσον λοιπόν καλύπτεις όλες τις απαιτήσεις θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν πολλές επιλογές για την εξέλιξη της καριέρας σου.

Για παράδειγμα, θα μπορούσες μετά από κάποιο χρονικό διάστημα να προαχθείς ως υπεύθυνος της καμπίνας (senior) διαφορετικά μπορείς να εργαστείς σε κάποια θέση γραφείου στην εταιρία (να ασχοληθείς με την πρόσληψη υποψηφίων, το  μάρκετινγκ ή τις  πωλήσεις ) ακόμα και να γίνεις εκπαιδευτής άλλων πληρωμάτων – Οι προοπτικές είναι πραγματικά ατελείωτες!

Επισκέψου την ιστοσελίδας μας www.ast-studies.gr ή επικοινώνησε μαζί μας  στο 2109249518 και θα σου λύσουμε κάθε απορία που έχεις.