Η ΣΧΟΛΗ

H A.S.T. – Airline Services Training ιδρύθηκε το 1970 και είναι το μοναδικό εκπαιδευτικό κέντρο, εξειδικευμένο στην εκπαίδευση όχι μόνο εκείνων που επιθυμούν να εργαστούν στον κλάδο των αερομεταφορών και του τουρισμού γενικότερα, αλλά και στην περαιτέρω εκπαίδευση και εξειδίκευση στελεχών αεροπορικών εταιρειών και ταξιδιωτικών πρακτορείων.

Η σχολή μας είναι εξουσιοδοτημένη και εγκεκριμένη από την Ελληνική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφαλείας Πολιτικής Αεροπορίας (EASA), να παρέχει αρχική εκπαίδευση  πληρωμάτων θαλάμου επιβατών (Initial Cabin Crew Training), καθώς επίσης και να εκδίδει βεβαιώσεις επαγγελματικής επάρκειας πληρωμάτων θαλάμου επιβατών (Cabin Crew Attestation) GR – CCTO – 005.

Εδώ και 47 χρόνια παρέχουμε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, πράγμα που κάνει τους αποφοίτους μας περιζήτητους στην αεροπορική αγορά. Οι απόφοιτοι μας εργάζονται  σε αεροπορικές εταιρείες, σε  εταιρείες επίγειας εξυπηρέτησης, σε αεροδρόμια και ταξιδιωτικά γραφεία. (Emirates Airline, Etihad Airways, Qatar Airways, Norwegian, Easy Jet, Aegean Airlines, Astra, Athens International Airport, Swissport, Goldair Handling, KLM , Air Canada, Ellinair, Qatar Executive, Cologne Airport e.tc)

Προσφέρουμε μικρής διάρκειας εκπαιδεύσεις για εσάς που ήδη εργάζεστε και έχετε περιορισμένο χρόνο, αλλά και για εσάς που θέλετε ξανά να μπείτε στην αεροπορική αγορά.

Αν έχετε ονειρευτεί να κατακτήσετε τους ουρανούς ως αεροσυνοδοί & ιπτάμενοι φροντιστές, τα 47 χρόνια εμπειρίας μας μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα.

Το όνειρο σας ήταν να εργάζεστε στα μεγαλύτερα αεροδρόμια του κόσμου? Εμείς μπορούμε να σας δώσουμε τα απαραίτητα εφόδια για να το πετύχετε.