ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: +30 210 92 49 518-19
 

ΚΑΡΙΕΡΑ

Η A.S.T. – Airline Services Training βρίσκεται δίπλα σου για να σε βοηθήσει να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα!

Προσπαθούμε για την επαγγελματική αποκατάσταση των μαθητών της και μπορούμε να πούμε με σιγουριά, ότι όλοι οι μαθητές μας που αποφοίτησαν επιτυχώς από την σχολή εργάζονται ήδη σε αεροπορικές εταιρίες, γραφεία ταξιδίων και διάφορους άλλους ταξιδιωτικούς και τουριστικούς οργανισμούς.

Εδώ και 47 χρόνια παρέχουμε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, πράγμα που κάνει τους αποφοίτους μας περιζήτητους στην αεροπορική αγορά.

Οι απόφοιτοι μας εργάζονται  σε αεροπορικές εταιρείες, σε  εταιρείες επίγειας εξυπηρέτησης, σε αεροδρόμια και ταξιδιωτικά γραφεία. (Emirates Airline, Etihad Airways, Qatar Airways, Norwegian, Easy Jet, Aegean Airlines, Astra, Athens International Airport, Swissport, Goldair Handling, KLM , Air Canada, Ellinair, Qatar Executive, Cologne Airport e.tc)

Η σχολή βρίσκεται στο πλευρό των μαθητών της ακόμα και μετά την φοίτηση τους.

Αεροπορικές Εταιρίες στις οποίες εργάζονται οι απόφοιτοί μας: Aegean Airlines, Etihad Airways, Emirates Airline, Qatar Airways, Gulf Air, KLM, Easy Jet, Air France, Astra Airline, SkyGreece, Norwegian Air κλπ..

Πλήρωμα καμπίνας

Κατά την γνώμη και την εμπειρία μου ως απόφοιτη της σχολής, δεν θα μπορούσα να είχα κάνει καλύτερη επιλογή. Οι εκπαιδεύτριες/τες έχουν πλήρη επίγνωση του αντικειμένου. Τόσο στο κομμάτι των Ιπταμένων όσο και στου εδάφους. Υπάρχει αγάπη και αφοσίωση για το επάγγελμα. Η διεύθυνση της σχολής πάντα θα βρίσκεται εκεί για τους απόφοιτους για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστούν. "Cabin crew. Dream it. Wish it. Do it."

– Αλεξάνδρα Α.

Norwegian
Πλήρωμα καμπίνας

Επαγγελματισμός, υπευθυνότητα και άριστο περιβάλλον από ανθρώπους που σέβονται την προσπάθεια και τα όνειρα των μαθητών τους. Επαφή και καθοδήγηση και μετα το πέρας των μαθημάτων μου. Συνεχίστε έτσι!

– Ελενη Κ.

Olympus Airways
Πλήρωμα Καμπίνας

Aπο τις καλύτερες σχολές και τους καλύτερους εκπαιδευτές

– Ερι Τ.

RyanAir
Πλήρωμα Καμπίνας

Εξαιρετικό περιβάλλον με έμπειρους και άριστους καθηγητές με επαγγελματισμό υπευθυνότητα από ανθρώπους που σέβονται την προσπάθεια και τα όνειρα τον μαθητών τους. Με την διευθύντρια και τα στελέχη της σχολής που βρίσκονται πάντα δίπλα στους σπουδαστές μέχρι την επαγγελματική τους αποκατάσταση! Eευχαριστώ για όλα!!

– Κατερίνα Τ.

Olympus Airways
Πλήρωμα Καμπίνας

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου αγαπάω το αεροπλάνο.. από τότε που είδα πρώτη μου φορά ιπτάμενο φροντιστή γνώριζα ότι αυτή η δουλειά είναι το όνειρο και ο στόχος μου .. και από την πρώτη μέρα που ήρθα στην σχολή σας ήμουν σίγουρος ότι θα τα καταφέρω.. Συνοδοιπόρος με τρεις καταπληκτικούς ανθρώπους έγινε ένα όνειρο πραγματικότητα... Έτοιμος πλέον να ανοίξω τα φτερά μου και να αποκτήσω ένα κομμάτι ουρανού.. Σας ευχαριστώ για όλα!

– Δημήτρης Λ.

Small Planet
Πλήρωμα Καμπίνας

Το μεγαλύτερο όνειρο μου, έγινε πραγματικότητα. Ήθελα να πετάξω και τα κατάφερα. Για αυτό είμαι ευγνώμων που είχα δίπλα μου ανθρώπους να με στηρίξουν. Πήρα τις καλύτερες βάσεις στην εκπαίδευση μου και έμαθα να λειτουργώ σαν μέλος μιας ομάδας. Ευχαριστώ τις εκπαιδεύτριες μου και τη σχολή. Συνεχίστε το σωστό αυτό έργο, έτσι όπως το έζησα κι εγώ!

– Μαρία Τ.

Lumiwings
Πλήρωμα Καμπίνας

Η AST παρέχει την πλήρη εμπειρία και κατάρτιση που χρειάζεται κανείς για να ελιχθεί στο χώρο της αεροπορίας. Προσωπικά, πέρα από το εγκεκριμένο πτυχίο, απέκτησα σημαντικές γνώσεις αλλά και πολύ όμορφες εμπειρίες με την ομάδα μας. Το χιούμορ δεν έλειψε ποτέ από τους εκπαιδευτές μας ούτε η πρωτοτυπία στις μεθόδους εκπαίδευσης, πράγμα που βοηθούσε εμάς τους μαθητές να χαλαρώσουμε από το στρες και να περνάμε όμορφα μαθαίνοντας. Πραγματικά μπράβο σας! Thank you and love you AST

– Μαρια Ν.

Small Planet
Πλήρωμα Καμπίνας

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα εφόδια που μου δώσατε καθώς και για την μεγάλη βοήθεια ώστε να μπορέσω να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα.

– Γεωργία Κ.

Small Planet
Υπηρεσίες Εδάφους Αεροδρομίου

Ευχαριστώ την σχολή κυρίως για τον ένα χρόνο χαράς που μου έδωσε. Ένιωσα τι σημαίνει να είσαι σε μια σχολή που πάνω από όλα είναι οικογένεια. Οι εκπαιδεύτριες μου, μου έδωσαν γνώσεις, μου δώσανε τα εφόδια για να μπορέσω να εξελιχθώ και επαγγελματικά αλλά και σαν άνθρωπος.

– Όλγα Ν.

Iπτάμενος Φροντιστής

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου αγαπάω το αεροπλάνο.. από τότε που είδα πρώτη μου φορά ιπτάμενο φροντιστή γνώριζα ότι αυτή η δουλειά είναι το όνειρο και ο στόχος μου .. και από την πρώτη μέρα που ήρθα στην σχολή σας ήμουν σίγουρος ότι θα τα καταφέρω.. Συνοδοιπόρος με τρεις καταπληκτικούς ανθρώπους έγινε ένα όνειρο πραγματικότητα... Έτοιμος πλέον να ανοίξω τα φτερά μου και να αποκτήσω ένα κομμάτι ουρανού.. Σας ευχαριστώ για όλα!

– Δημήτρης Λ.

Αεροσυνοδός

Μέσα από μια αίθουσα στην Αθήνα βρέθηκα στα πιο μεγάλα αεροδρόμια του κόσμου. Διαβατήριο μου ήταν οι γνώσεις που πήρα από την A.S.T " και όπλο μου σε αυτή την επιτυχία ήταν όλες οι εμπειρίες που μοιράστηκαν μαζί μας οι εκπαιδευτές μας άλλα και η στήριξη που είχα ακόμα και μετά το τέλος της φοίτησης. Ευχαριστώ πάρα πολύ τη διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό της σχολής για το μεγάλο αυτό δώρο.. Μια εκπληκτική και επάξια ομάδα!

– Ελπίδα Ν.

Αεροσυνοδός

Ένα μόνο ευχαριστώ δεν είναι αρκετό, για τις εκπαιδεύτριες και την διεύθυνση της σχολής που μας έδωσαν τις γνώσεις τους, τον χρόνο και την αγάπη τους για το επάγγελμα αυτό. Θέλει αγάπη και τρελά έλεγαν και είχαν δίκιο. Ακόμη και τώρα που εργάζομαι δεν σταματούν να είναι δίπλα μου καθώς οι στόχοι ανεβαίνουν. Μια από' τις καλύτερες μου επιλογές.

– Αλεξάνδρα Α.

Αεροσυνοδός

Το ευχαριστώ είναι λίγο για όλα αυτά που έμαθα , για την αγάπη και την υποστήριξη που ένιωσα .Θέλω να σας ευχηθώ να συνεχίσετε να κάνετε αυτό που ξέρετε τόσο καλά , γιατί δεν είναι μόνο οι γνώσεις ..αλλά και η υποστήριξη και το κουράγιο που μας δίνετε.

– Ελπίδα Σ.

Αεροσυνοδός

Η σχολή με βοήθησε να καταλάβω τι είναι αυτό που θέλω να κάνω!!H σωστή καθοδήγηση απ’ τις καθηγήτριες μου, μου έδωσαν τις ολοκληρωμένες γνώσεις και τη σωστή κατάρτιση για να δουλεύω σήμερα σ'αυτό που μου αρέσει!! Σας ευχαριστώ όλους παρα πολύ!!

– Ελευθερία Κ.

Ιπτάμενος φροντιστής

Αισθάνομαι τυχερός που υπήρξα μαθητής της AST, όχι μόνο για τη γνώση που έλαβα αλλά και για τους υπέροχους καθηγητές που γνώρισα, οι οποίοι μέσα στους δύσκολους καιρούς που διανύει η χώρα μας, μου έδωσαν ξανά το κίνητρο να κυνηγήσω ένα επάγγελμα πραγματικά υπέροχο με μοναδικά προνόμια. Η βοήθεια και η στήριξη της σχολής ήταν ανεκτίμητη και πάνω απ' όλα ανιδιοτελής. Τώρα εργάζομαι σε μια από τις καλύτερες και αναπτυσσόμενες αεροπορικές της Ευρώπης. Ευχαριστώ από καρδιάς!

– Ηλίας Σ.

Αεροσυνοδός

"Θέλω να γίνω αεροσυνοδός, όταν μεγαλώσω", έλεγα στην ηλικία των 10. Και τελικά τα κατάφερα! Πως;; Χάρη σε εσάς!! Αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό, γνώσεις, αξίες, συμβουλές, υπέροχες στιγμές, εποικοδομητική και αποτελεσματική διδασκαλία και φυσικά πολλά χαμόγελα στην τάξη!! Σας ευχαριστώ πολύ!! Συγχαρητήρια για το έργο σας!

– Χρύσα Γ.

Ιπτάμενος φροντιστής

Εργάζομαι σαν ιπτάμενος φροντιστής σε μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες στον κόσμο και σε αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο η σχολή σας! Κάθε μέρα πηγαίνοντας στη δουλειά σκέφτομαι τα λόγια που μου είπατε και τη στήριξη σας από την αποφοίτηση μέχρι και την ώρα της πρόσληψης μου! Η A.S.T. είναι πάντα δίπλα μου και πάντα θα είμαι ευγνώμων για τη ζωή που μου προσφέρατε. Εύχομαι κάθε επιτυχία σε κάθε νέο μαθητή της σχολής! Ραντεβού στον αέρα !

– Κωνσταντίνος Ψ.

Emirates Airline

Eργάζομαι σε μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου σαν αεροσυνοδός, ενώ πλέον κατέχω μια πολύ σημαντική θέση στην εταιρεία.

– Ναταλία Τ.

Emirates Airline

Μετά την αποφοίτηση μου εργάστηκα στην μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρία ενώ τώρα εργάζομαι σε μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου.

– Δέσποινα Τ.

VIP Airline (Qatar Doha)

Η αποφοίτησή μου σηματοδότησε την αφετηρία μιας καριέρας που ακολουθώ μέχρι σήμερα μετά από 12 χρόνια.

– Έλενα Ρ.

Προσφέρουμε μικρής διάρκειας εκπαιδεύσεις για εσάς που ήδη εργάζεστε και έχετε περιορισμένο χρόνο, αλλά και για εσάς που θέλετε ξανά να μπείτε στην αεροπορική αγορά.

Αν έχετε ονειρευτεί να κατακτήσετε τους ουρανούς ως αεροσυνοδοί & ιπτάμενοι φροντιστές, τα 47 χρόνια εμπειρίας μας μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα.

Το όνειρο σας ήταν να εργάζεστε στα μεγαλύτερα αεροδρόμια του κόσμου? Εμείς μπορούμε να σας δώσουμε τα απαραίτητα εφόδια για να το πετύχετε.